Вивчення іноземних мов, знайомство з готельним та ресторанним бізнесом у літніх таборах Швейцарії.
Переваги:
- прекрасне технічне оснащення табору;
- 5 локацій у різних мальовничих куточках Швейцарії;
- професійні педагоги з багаторічним досвідом;
- велика кількість практичних занять як на уроках, так і під час екскурсій і розважальних заходів, що допомагає швидко та ефективно покращити знання мови;
- співробітництво з такими готелями як Рітц Париж, Four Seasons, UBS, Kerzner, HUBLOT та інші;
- можливість вибору культурної програми – до 7 варіантів щодня;
- сертифікат про проходження курсів;
- можливість отримати практичні знання для використання у майбутній кар’єрі та взяти участь у щорічному міжнародному форумі з підбору кадрів, потрапити на співбесіду зі світовими лідерами готельно-ресторанного бізнесу.
Програми навчання
Іноземні мови
Мови: французька, англійська, німецька на вибір (20 годин на тиждень).
Розмір групи: 12-13 чол.
Вік: 12-18 років.
Розташування: м. Лейсін (Швейцарська школа готельного бізнесу).
Тривалість: від 1 до 8 тижнів.
Опис програми:
У першій половині дня учасники проводять час на заняттях з мови – 4 уроки по 45 хвилин. У другій половині дня відбуваються екскурсії, спортивні заходи чи поїздки до розважальних центрів. На вибір є 7 варіантів проведення дозвілля, тому завжди можна підібрати собі заняття до душі.
Введення в готельний та ресторанний бізнес
Курс направлений на знайомство з управлінням готельним та ресторанним бізнесом.
Вік: 16-20 років.
Розмір групи: 20 осіб.
Розташування: м. Монтре (готельний інститут Монтре).
Тривалість: 2 тижні.
Вимоги: знання англійської на рівні 4.5 IELTS.
Опис програми:
Курс триває 2 тижні та проводиться з квітня по серпень згідно за розкладом. Окрім вивчення практичних аспектів ресторанного та готельного бізнесу, розроблено культурну програму – відвідування місцевих визначних пам’яток та проведення екскурсій, а також розважальні заходи у вечірній час. Перший тиждень даються лекції з таких тем, як висока кухня, культура та звичаї різних країн, уміння працювати з людьми. Другий тиждень – практичний. Студенти можуть вибрати напрям (керівництво, світ готелів або світ заходів) та виконувати завдання відповідно до поставлених завдань.
Введення в кулінарію
Курс знайомить з основами кулінарії та керівництвом ресторанами.
Вік: 16-20 років.
Розмір групи: 15 осіб.
Розташування: м. Ле-Бувре (академія кулінарного мистецтва та коледж Цезаря Рітца).
Тривалість: 1 тиждень.
Вимоги: знання англійської на рівні 4.5 IELTS.
Опис програми:
Курс дає інформацію про основи класичної кулінарії, розповідає про вплив дизайну меню на відвідувачів, знайомить із виготовленням шоколаду та кондитерських виробів, розширює кругозір завдяки дегустації страв зі спеціями різних країн та культур і інформації про них та, звичайно ж, про управління кухнею та харчової безпеки.
Обладнання табору
- сучасні класні кімнати;
- актовий зал;
- просторний хол і ресепшн;
- затишні кафетерії;
- тераса з чудовим панорамним виглядом;
- ігрові кімнати;
- танцювальний зал;
- столи та обладнання для настільного тенісу;
- WI-FI на всій території табору.
Харчування
З понеділка по п’ятницю харчування у таборі триразове – сніданок, обід та вечеря. Страви сервірують у вигляді шведського столу, тож кожен обирає те, що він хоче їсти саме сьогодні. На столах, крім основних страв, обов’язково є салати, фрукти, десерти та напої. У вихідні дні студентам дають можливість відіспатися, тому сніданок і обід поєднані. Увечері подається рясна вечеря, яка дає можливість відновити сили після екскурсій та поїздок. Для різноманітності іноді влаштовується барбекю з величезною кількістю різних видів м’яса та сосисок, а також свіжих і корисних салатів. Завершуються такі вечори зазвичай подачею найсмачніших десертів і свіжих фруктів.
Проживання
Усі студенти розміщуються в одно- або двомісних кімнатах із ванною. Проживання у кімнаті стандарт входить у вартість курсу. За додаткову плату можна поселитись у покращеному номері класу люкс.
Іноземні мови
- однотижневий курс: 1245 CHF;
- двотижневий курс: 2150 CHF;
- тритижневий курс: 2150 CHF;
- додатковий тиждень: 1050 CHF.
Введення в готельний та ресторанний бізнес (2 тижні): 3500 CHF.
Введення в кулінарію (1 тиждень): 1750 CHF.
Обидві програми разом (3 тижні): 5000 CHF.
У вартість входять: навчання, навчальні матеріали, проживання у двомісному номері стандарт, харчування, стандартна програма розваг, екскурсії в суботу та неділю, вечірні культурно-розважальні заходи, доступ до всього оснащення табору.
Всі додаткові послуги та страховка оплачуються окремо.