Інститут кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu

Інститут кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu
Розташування
м. Оттава, Канада
Тип школи
ВНЗ
Мови
англійська
Програми
Детальна консультація

Інститут кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu в Оттаві є єдиним канадським кампусом школи Le Cordon Bleu, найвідомішої та найавторитетнішої школи кулінарії та гостинності у світі. Школа Le Cordon Bleu складається із 35 кампусів на 5 континентах, один з яких розташований у Канаді. Звання випускника школи Le Cordon Bleu автоматично відчиняє двері ресторанів, готелів і курортів по всьому світу.

Le Cordon Bleu Ottawa Culinary Arts Institute

Рейтинги та репутація

Щороку студенти з понад 100 країн світу приїжджають до Le Cordon Bleu в Оттаві, щоб здобути освіту у сфері кулінарного мистецтва та кондитерської справи. Le Cordon Bleu адаптує свої навчальні програми шляхом впровадження інновацій та нових технологій, та враховує майбутні потреби у сфери кулінарії, що дозволяє школі постійно залишатися на піку популярності. Інститут кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu акредитований безліччю асоціацій зі світовим ім’ям: British Accreditation Council, Maison de la France, Academie Culinaire de France, Association Prosper Montagne та іншими.

Розташування та кампус

Інститут кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu складається з одного кампусу, розташованого в мальовничому районі Сенді Хілл столиці Канади, Оттаві, провінції Онтаріо. Таке розташування кампусу не є випадковим, оскільки Оттава вважається найбезпечнішим містом у Канаді, що сприяє популярності школи серед іноземних студентів. Крім безпеки, місто приваблює студентів своєю приголомшливою красою. Кампус школи складається з навчального корпусу розташованого у старовинній будівлі 1874 року, сучасних високотехнологічних кулінарних лабораторій та одного з найкращих ресторанів Канади Le Cordon Bleu Bistro Signatures.

Особливості:

  • школа надає програми з кулінарного мистецтва та кондитерської майстерності;
  • усі програми мають 100% практичну частину;
  • викладацький склад школи – це професіонали у своїй сфері, провідні світові шеф-кухарі, які мають безліч відзнак і нагород.

Програми навчання

Інститут кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu надає іноземним студентам можливість навчатися на таких програмах:

1) Сертифікатні програми, тривалістю 3 місяці. Спеціалізації:

  • кулінарна майстерність;
  • кондитерська справа;
  • випічка.

2) Дипломні програми, тривалістю 9 місяців. Спеціалізації:

  • кулінарна майстерність;
  • кондитерська справа;
  • кулінарна майстерність + кондитерська справа.

3) Ряд коротких курсів за різними кулінарними напрямками: від виноробства та виробництва сирів до виготовлення шоколаду та випічки хліба.

Вступні мовні вимоги

  • Сертифікатні програми та курси: IELTS 5.5;
  • Дипломні програми: IELTS 6.0.

Проживання

Кампус не має власної резиденції, проте студенти можуть самостійно орендувати кімнату чи студію, або ж проживати в готелях та хостелах Оттави.

Cертифікатні програми (за програму): від $10.350 до $12.250 CAD;

Дипломні програми (за програму): від $31.300 до 34.250 CAD;

Комбінована дипломна програма (за програму): $63.000 CAD.

Додаткові платежі:

  • візовий збір;
  • авіапереліт;
  • страхування;
  • оплата послуг компанії «Study Bridge».
ОТРИМАЙТЕ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ ЗА ТЕЛЕФОНАМИ:
або заповніть форму зараз і ми передзвонимо Вам!
ЗАПОВНИТИ ФОРМУ