Інститут кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu в Оттаві є єдиним канадським кампусом школи Le Cordon Bleu, найвідомішої та найавторитетнішої школи кулінарії та гостинності у світі. Школа Le Cordon Bleu складається із 35 кампусів на 5 континентах, один з яких розташований у Канаді. Звання випускника школи Le Cordon Bleu автоматично відчиняє двері ресторанів, готелів і курортів по всьому світу.
Рейтинги та репутація
Щороку студенти з понад 100 країн світу приїжджають до Le Cordon Bleu в Оттаві, щоб здобути освіту у сфері кулінарного мистецтва та кондитерської справи. Le Cordon Bleu адаптує свої навчальні програми шляхом впровадження інновацій та нових технологій, та враховує майбутні потреби у сфери кулінарії, що дозволяє школі постійно залишатися на піку популярності. Інститут кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu акредитований безліччю асоціацій зі світовим ім’ям: British Accreditation Council, Maison de la France, Academie Culinaire de France, Association Prosper Montagne та іншими.
Розташування та кампус
Інститут кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu складається з одного кампусу, розташованого в мальовничому районі Сенді Хілл столиці Канади, Оттаві, провінції Онтаріо. Таке розташування кампусу не є випадковим, оскільки Оттава вважається найбезпечнішим містом у Канаді, що сприяє популярності школи серед іноземних студентів. Крім безпеки, місто приваблює студентів своєю приголомшливою красою. Кампус школи складається з навчального корпусу розташованого у старовинній будівлі 1874 року, сучасних високотехнологічних кулінарних лабораторій та одного з найкращих ресторанів Канади Le Cordon Bleu Bistro Signatures.
Особливості:
- школа надає програми з кулінарного мистецтва та кондитерської майстерності;
- усі програми мають 100% практичну частину;
- викладацький склад школи – це професіонали у своїй сфері, провідні світові шеф-кухарі, які мають безліч відзнак і нагород.
Програми навчання
Інститут кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu надає іноземним студентам можливість навчатися на таких програмах:
1) Сертифікатні програми, тривалістю 3 місяці. Спеціалізації:
- кулінарна майстерність;
- кондитерська справа;
- випічка.
2) Дипломні програми, тривалістю 9 місяців. Спеціалізації:
- кулінарна майстерність;
- кондитерська справа;
- кулінарна майстерність + кондитерська справа.
3) Ряд коротких курсів за різними кулінарними напрямками: від виноробства та виробництва сирів до виготовлення шоколаду та випічки хліба.
Вступні мовні вимоги
- Сертифікатні програми та курси: IELTS 5.5;
- Дипломні програми: IELTS 6.0.
Проживання
Кампус не має власної резиденції, проте студенти можуть самостійно орендувати кімнату чи студію, або ж проживати в готелях та хостелах Оттави.
Cертифікатні програми (за програму): від $10.350 до $12.250 CAD;
Дипломні програми (за програму): від $31.300 до 34.250 CAD;
Комбінована дипломна програма (за програму): $63.000 CAD.
Додаткові платежі:
- візовий збір;
- авіапереліт;
- страхування;
- оплата послуг компанії «Study Bridge».