Швейцарська Академія кулінарних мистецтв пропонує справжній досвід для студентів, які планують розпочати свою кар’єру у сфері кулінарії. Для професійної підготовки в даній індустрії Ви зможете розвивати навички та знання, необхідні для кулінарної діяльності, а також ресторанного менеджменту.
За допомогою швейцарських та міжнародних шеф-кухарів, ви відкриєте для себе найпопулярніші кухні сучасності, такі як середземноморська, індійська, тайська, китайська та мексиканська. Єдиний чинник, який поєднує всі ці кухні – це те, що їхній успіх пов’язаний із професіоналами, які досконало оволоділи своїм мистецтвом.
Професійний шеф-кухар має передбачати бажання клієнтів. Для того, щоб досягти ідеального результату, його діяльність повинна складатися з:
- Складання меню та закупівлі продовольчих товарів;
- Розрахунку бюджету;
- Управління інфраструктурою кухні та ресторану;
- Управління персоналом для максимальної реалізації його потенціалу.
Не варто забувати, що всі успішні кулінари розпочинали свій кар’єрний шлях із самого низу, і Швейцарська Академія кулінарних мистецтв допоможе досягти Вам бажаних результатів на цьому шляху.
Чому ми обираємо Швейцарську Академію кулінарних мистецтв?
- сучасні кухні та обладнання для навчання;
- сучасні методи навчання менеджменту у сфері кулінарії;
- розташування в самому серці Європи;
- визнання європейських стандартів згідно з агентствами Michelin та Gault Millau;
- оплачувані стажування в найкращих ресторанах і готелях;
- консультації для майбутньої кар’єри в академічному центрі зайнятості.
Розташування: м. Люцерн (перший рік навчання), м. Буверет (другий та третій роки навчання).
Програми: бакалавр кулінарних мистецтв.
Мовні вимоги:
- TOEFL 61;
- IELTS 5.0.