Заснована в Парижі 1895 року, Le Cordon Bleu Paris сьогодні є однією з найпрестижніших шкіл у галузі кулінарної освіти. Понад 100 років тут навчають кулінарному мистецтву найкращі шеф-кухарі, досягнення багатьох з яких відзначені зірками Мішлен та іншими престижними нагородами.
Школа розташована на лівому березі Сени у 15-му окрузі. Навчання відбувається у форматі демонстрацій та практичних занять. Це унікальна можливість познайомитися ближче з високою кухнею (від азів до найвищого рівня складності) в одній із гастрономічних столиць світу, а також отримати шанс пройти стажування в одному з паризьких закладів. Крім того, тут навчають ресторанного бізнесу.
Програми:
- Кухня та кондитерська;
- Хлібобулочні вироби;
- Вино та менеджмент;
- Управління рестораном;
- Курс із вивчення вин;
- Короткострокові курси з кулінарії.
Умови для вступу:
- Диплом бакалавра;
- Сертифікат про знання мови;
- Резюме;
- Есе;
- Деталі вступних вимог необхідно уточнювати у менеджера.